Wij als team

Gert-Jan van Bennekom

Gert-Jan van Bennekom

Mijn naam is Gert-Jan van Bennekomen woon in Zeist-Austerlitz. Getrouwd en de trotse vader van drie mooie kinderen. Na 20 jaar bij diverse werkgevers in de uitvaarbranche gewerkt te hebben ben ik in 2007 Alcuon Uitvaartzorg gestart. Een bewuste keuze. Ik ben een mensen-mens, wil graag dicht bij de mensen staan. Door Alcuon werd mij dit mogelijk gemaakt. Ieder mens heeft zijn kwaliteiten en alleen door direct contact kom je hier dichtbij te staan. Dit maakt het voor mij weer mogelijk om een afscheid ook waardevol, warm en persoonlijk te maken. Of dit nu traditioneel of met eigentijdse creativiteit is maakt geen verschil. Ik ben geen uitvaartleider maar een begeleider, mensen mogen mij als een warme hand in de rug ervaren.

Madeleine Groenhof

Madeleine Groenhof

Mijn naam is Madeleine Groenhof-van der Heijden en ik woon in Odijk. Ik ben getrouwd met Frans en samen hebben we drie prachtige kinderen. De eerste 25 jaar van mijn werkzame leven heb ik met veel voldoening verschillende management en commerciële functies in het bank- en verzekeringsbedrijf vervuld. In 2015 heb ik besloten om een carrièreswitch te maken. In deze fase van mijn leven vind ik het belangrijk om mij in te zetten voor andere mensen, anderen te helpen en iets te betekenen voor de nabestaanden van een dierbare overledene. Van september 2015 tot en met juni 2016 heb ik de beroepsopleiding tot uitvaartverzorger bij Docendo gevolgd. Sindsdien werk ik met veel respect, aandacht en toewijding als uitvaartbegeleider in de uitvaartbranche. U mag van mij liefdevolle en praktische ondersteuning verwachten, die houvast en troost biedt.