Afscheidskaarten

Op zoek naar een bijzondere collectie afscheidskaarten?

Bij Alcuon kunt u in een persoonlijk gesprek of online een passende kaart vinden of geheel zelf ontwerpen. Een rouwkaart of zoals tegenwoordig ook wel afscheidskaart genoemd is een schriftelijke kennisgeving die naar familie, vrienden, kennissen en zakelijke relaties, om hen van een overlijden op de hoogte te brengen, wordt verstuurd. Vroeger hadden rouwkaarten vaak alleen een grijs of zwart kader. Daar kunt u natuurlijk nog altijd voor kiezen, tegenwoordig zien we steeds vaker gekleurde afbeeldingen terug op afscheidskaarten.

Zo bieden wij u ruim 300 bewerkbare designs aan, maar kunt u bij ons ook eenvoudig zelf een eigen ontwerp maken. U kunt foto’s en symbolen aanleveren. In de teksten op de kaart kunt u een persoonlijke stijl terug laten komen, door woordkeuze, kleur en schrijfwijze. Dit alles maakt de rouwkaart uniek en passend bij de overledene.

Wij produceren alles in samenwerking met professionele drukkerijen, waardoor u zich kunt verzekeren van een uitstekende kwaliteit. En, minstens zo belangrijk, wij bieden u de garantie dat de afgesproken levertijd wordt gehaald. Het enige dat u nodig heeft om online een afscheidskaart bij ons te bestellen is een bestelcode, deze kunt u telefonisch of per mail aanvragen. Deze code is voldoende om ervoor te zorgen dat uw opdracht direct in productie wordt genomen en met de snelste doorlooptijd door ons wordt geproduceerd. Voor hulp bij het ontwerpen of specifieke wensen kunt u altijd contact met ons opnemen.