ErvaringenWat is uw volledige naam?
Op welk emailadres kunnen wij u bereiken? (Wordt niet getoond)Beste medewerkers, daar de beoordeling bij het keurmerk “Persoonlijke Uitvaart” en “Kwaliteitsuitvaartverzorger” voor mij verlopen is , wil ik wel even zeggen dat Alcuon een vette waardering krijgt van mij!
Zij zijn persoonlijk en goed verzorgt.
Ook na de begrafenis hebben wij nog een goed contact. Zij verdienen een 12!

Gerda Reijne
18 juli 2019

Warme persoonlijkheid – helder in zijn afspraken – doet wat hij zegt en wat er is afgesproken.

De heer B. Lubbers
16 juli 2019

Zeer betrokken uitvaartondernemer. Geeft uitstekend advies en laat de familie beslissen. Zonder meer erg tevreden.

Familie Nieboer
13 mei 2019

Goede persoonlijke kwaliteiten; ruime ervaring, goede luisteraar en vakkundig. Open en oprecht bereid te luisteren naar feed back om oorzaken te vinden bij verbeterpunten. Heeft kwaliteit hoog in ’t vaandel.

L. Kruiswijk-Versluis
21 maart 2019

Niks anders dan goeds kan ik en mijn familie uitspreken over Alcuon Uitvaartzorg. Gert-Jan en zijn medewerkers staan de mensen zo goed bij. Heb het zelf ervaren met Alcuon en ben heel erg tevreden en zal anderen Alcuon zeker aanbevelen. Bedankt voor de goede zorg.

R. Spies
15 maart 2019

Bedankt voor de wijze hoe de uitvaart van Imelda tot een zeer persoonlijk gebeuren is geworden voor mij, de kinderen en kleinkinderen. Evenzo voor de broers en zussen. De zeer grote belangstelling heeft mij goed gedaan en toch is het zeer persoonlijk gebleven, Gert Jan, bedankt hiervoor.

H. Tromp
15 maart 2019

Gert Jan heeft bij ons veel zorg uit handen genomen zodat wij nog maximaal konden genieten van de laatste momenten met onze moeder. Hij heeft geweldig werk geleverd en we zijn hem zeer dankbaar voor de mooie uitvaart .

Norbert van Doorn
13 maart 2019

Van begin tot eind en nog na de uitvaart goede persoonlijke begeleiding. Echt zeer klantvriendelijk. Alles is bespreekbaar. Goede advies. Echt een aanrader!!

Familie van Ravenswaaij
7 januari 2019

De uitvaart van mijn man was een bijzondere en een veel omvattende uitvaart. Vanaf het begin heeft Gert-Jan intens meegedacht en zich ingezet om deze uitvaart tot onze tevredenheid te regelen. Niets was teveel voor hem. Wij zijn hem dan ook erg dankbaar en blij dat wij voor Alcuon gekozen hebben.

Driebergen-Rijsenburg
7 januari 2019

Alcuon is een pro-actieve uitvaartverzorger die ons zeer goed begeleid heeft. Wij bevelen Alcuon van harte aan.

Y. C. Stadt
15 juni 2018

Gert-Jan is een zeer bevlogen man met een heel fijn gevoel voor emotie en persoonlijkheid.

Mirjam van den Essenburg
5 juni 2018

Vriendelijke vakman die alle zorgen uit handen neemt. Steekt zeer veel tijd in persoonlijk contact met de nabestaanden.

Familie Haalboom
5 april 2018

Gert-Jan van Bennekom is in staat om in zeer korte tijd een passende uitvaart te verzorgen.Het is een gave om met de aanwezige familie een gesprek op gang te krijgen waarin ieder individu zich vrij voelt om hardop na te denken wat zijn/haar moeder,oma heeft betekend. Gert-Jan komt met nieuwe ideeën waar we enthousiast van werden.De hele organisatie was perfect. Er is openheid over de te maken kosten.We hebben ons enorm gesteund gevoeld. Het afscheid had niet beter kunnen zijn.

Frits Renshof
18 maart 2018

Uitvaartondernemer was zeer correct in de omgang, kon zich goed verplaatsen in een voor ons moeilijke tijd. De afspraken worden op tijd en met veel precisie door hem gemaakt en werden door de uitvaartondernemer snel en op een prettige manier uitgevoerd. Hij creëerde met ons een persoonlijke band, wat de uitvaart ten goede kwam. Ik zal hem ten alle tijden bij anderen aanbevelen, het kon niet beter!

Robert van der Kruit
17 maart 2018

Ik had het gevoel dat hij mij door en door kende en dat was fijn. Ook voor mijn zoontje heeft hij alles gedaan en hem er ook echt bij betrokken. Kwam met goede ideeën. Ook na de uitvaart hebben we wekelijks contact met elkaar. Regelt een hoop dingen na de uitvaart. In 1 woord fantastisch!

Marleen
23 december 2017

Gert-Jan zijn steun, kennis en medeleven voor ons hele gezin is als een warme deken ervaren. Mede door zijn ideeën is het een hele persoonlijke, warme uitvaart geworden.

Famillie van Brummelen
18 november 2017

Een zeer persoonlijke uitvaart, met veel zorg voor details, en zeer goed geregeld. Een uitstekende uitvaartleider.

Mevrouw C.J. Bakker-Dammers
15 oktober 2017

Magnifiek! Een warm bad noem je dat ! Heel persoonlijk meelevend, meedenkend en ondersteunend in alles.

Zeer persoonlijk, betrokken en gedreven.

C. Wijnholds-Bos
2 september 2017

“Je hebt maar één kans om het goed te doen… dus we doen het zoals jíj het wenst”

Dankzij deze overtuiging en de geweldige inzet en betrokkenheid van Gert-Jan heb ik
het mooist denkbare afscheid van mijn geweldige vrouw kunnen realiseren.
Nogal afwijkend van de norm… maar geheel passend bij haar leven.

Mijn laatste kans het goed te doen.

Gertjan,
Dank je wel.

Jos van Oosterhout
12 juni 2017