ErvaringenStrong Testimonials form submission spinner.
Wat is uw volledige naam?
Op welk emailadres kunnen wij u bereiken? (Wordt niet getoond)Goede ondersteuning en goed geregeld

Van het begin tot het eind goed geregeld! Een super gevoel erbij gehad en een goede ondersteuning en alle aandacht gekregen van Gert-Jan en Adrie!! Echt een aanrader voor iedereen ..

vr groet Marja

Marja
26 maart 2024

Gert-Jan is zeer betrokken, ontzorgt en meedenkend

Gert-Jan is zeer betrokken, ontzorgt en meedenkend vanaf eerste moment, heeft ons goed begeleid en het is een zeer persoonlijke en bijzondere uitvaart geworden. Alle wensen zijn besproken en uitgevoerd. Kan niet anders zeggen dan Chapeau!

R. Kragten
26 maart 2024

Iedere keer weet Gert-Jan vertrouwen, correctheid, vakkundigheid en respect uit te dragen

Alcuon Uitvaartzorg van Gert Jan van Bennekom heeft een bijzondere plek in mijn hart vanwege de goed verzorgde uitvaarten die helaas al hebben plaatsgevonden in mijn familie. Iedere keer weet Gert Jan vertrouwen, correctheid, vakkundigheid en respect uit te dragen en is een enorme steun in een moeilijke en verdrietige tijd.

Paola Ch. Brinkman- van Asselt
5 maart 2024

Onder de omstandigheden als bijzonder

Onder de omstandigheden als bijzonder prettig ervaren, de persoonlijke manier van omgang haalt de scherpste kantjes van het verdriet

Familie van der Craats
21 december 2023

De communicatie, korte lijntjes en transparantie

De communicatie, korte lijntje en de transparantie over alles ben ik zeer tevreden over. De verzorging ben ik zeer over te spreken, ze hebben fijn begeleid met aankleden van mijn moeder. Alles ging eerwaardig voor mijzelf fijne afsluiting. Gert-Jan heeft onze crematie met veel liefde en passie begeleid. Hierbij wil ik Gert jan bedanken namens de familie Balfoort.

Familie Balfoort
24 oktober 2023

Top geregeld!! Prachtige uitvaart op

Top geregeld!! Prachtige uitvaart op een unieke locatie geheel naar wens. Gert-Jan luistert echt naar wensen en doet alles wat hij maar kan regelen!!

Familie van Vogelpoel
1 juni 2023

Gert Jan maakt waar hetgeen hij belooft.

Gert Jan maakt waar hetgeen hij belooft. Zeer betrokken, fijn om toch in alle rust de zaken goed te bespreken. Zowel voor, tijdens als na de uitvaart. Hij denkt mee, maar geeft ook meer dan voldoende vrijheid om de uitvaart zo te regelen dat de uitvaart persoonlijk is en een waardig afscheid is geworden van mijn man, onze vader en opa. We zijn dankbaar. En we zullen hem zeker benaderen als we weer een uitvaartondernemen nodig hebben, dus voorlopig hopen we hem in deze hoedanigheid niet te treffen.

Familie Neijenhuis
15 mei 2023

Super goed ik had niet

Super goed ik had niet anders gewild! Gertjan erg betrokken veel steun aan gehad. Super veel complimenten gehad onze dank is heel erg groot je hebt echt verstand van je werk en je doet het met een heel groot hart! Bedankt gertjan ook namens de familie Liefs frieda

Frieda Krevel
24 april 2023

Op een prettige, persoonlijke manier

Op een prettige, persoonlijke manier werd alles uitgevoerd zoals afgesproken. Helemaal ontzorgd.

Karin Hoek-Deen
22 maart 2023

Alles tot aan de kleine

Alles tot aan de kleine puntjes verzorgd. Gert-Jan denkt met alles met je mee en geef de juiste adviezen. Tussen diverse familieleden blijft Gert-Jan neutraal en beheerst. Zeer vakkundig..! Zelfstandig en persoonlijk, wat alles niet zo duur en totaal niet commercieel maakt. Wij zijn zeer blij dat Alcuon, Gert-Jan, de uitvaart van ons geliefde moeder heeft mogen begeleiden. Hiervoor onze dank..!

Jaap Haalboom
5 januari 2023

Zeer persoonlijke en passende begeleiding

Zeer persoonlijke en passende begeleiding vanaf het eerste contact. We voelden ons als nabestaanden echt ontzorgd.

Wim van der Craats
4 januari 2023

Zeer persoonlijke begeleiding Deze ervaring

Zeer persoonlijke begeleiding Deze ervaring was helaas al 2 keer met dezelfde uitvaartondernemer, maar zeer aan te bevelen. Buitengewoon correct en vriendelijk Lizette Toethuis

Toethuis EJ.
3 januari 2023

Gert-Jan heeft goed geluisterd naar

Gert-Jan heeft goed geluisterd naar onze wensen. Samen hebben we er een mooi afscheid van gemaakt! Trots en opgelucht dat alles is gegaan zoals wij dat wilden.

Marco Quanjer
2 januari 2023

Heel fijn contact gehad, Gert-Jan

Heel fijn contact gehad, Gert-Jan is een hele prettige persoonlijkheid. Hij voelt goed aan waar behoefte aan is.

Carola Bliekendaal
29 november 2022

Omdat je gewoon op een

Omdat je gewoon op een fijne manier meegenomen word door de hele vazen van een uitvaart.Er word goed meegedacht, het gaat op een gemoedelijke manier… en niet geheel onbelangrijk: het gaf mij rust en dat was heel fijn. En het was allemaal tot in de puntjes verzorg en geregeld, het was een prachtige uitvaart.

F. van Elswijk
19 augustus 2022

Gert-Jan is een fijne man,

Gert-Jan is een fijne man, denkt goed mee. komt met goede ideeën en verzorgt alles tot in de puntjes. Mede daardoor een prachtige uitvaart gehad, echt boven verwachting zo mooi. Chapeau!

Familie Scheren
19 augustus 2022

Gert-Jan van Bennekom heeft ons

Gert-Jan van Bennekom heeft ons namens Alcuon prima begeleid en de uitvaart van mijn man en onze vader een persoonlijke touch gegeven.

I. Kok-Van Calck
31 mei 2022

Ik wil Gert Jan bedanken

Ik wil Gert Jan bedanken voor de prettige samenwerking tijdens het plannen en uitvoeren van de uitvaart van Coen. Fijn dat je ook de tijd hebt genomen om met Coen voortijdig te gaan zitten en met hem hebt kunnen doorspreken wat zijn wensen waren aangaande zijn uitvaart. Het voelde goed en wij kijken terug op een mooi en liefdevol afscheid.

Alma Hinderink ( partner)
20 mei 2022

Zeer persoonlijk contact, empathisch, geïnteresseerd

Zeer persoonlijk contact, empathisch, geïnteresseerd , goede voorstellen, voorkomend, klasse,…

D. van Dam-Martens
20 mei 2022

Een zéér persoonlijke aanpak, wat

Een zéér persoonlijke aanpak, wat een welkome aanpak is in deze vaak onpersoonlijke maatschappij. Een snelle en adequate reactie op de melding van overlijden. Waarna er een, ondanks het verdriet, een mooie periode aanbrak. Er was ruimte voor onze eigen ideeën, er werd meegedacht over mogelijkheden om een zo mooi mogelijk afscheid te maken. Tenslotte kun je dit maar één keer doen en kom je als nabestaande vaak in een rollercoaster aan emoties terecht. Wat fijn dat Gert-Jan en zijn team er dan voor de familie is om actief, op de achtergrond, steun te bieden. Héél hartelijk dank voor de liefdevolle benadering, waardoor we kunnen terugkijken op een liefdevol afscheid.

Dankbaar
4 mei 2022

Beste Gert-JanAller eerst nogmaals bedankt

Beste Gert-Jan
Aller eerst nogmaals bedankt voor de goede zorgen en mooie uitvaart van mijn vader.
Je bent een persoon met een goed hart luistert naar de mensen . Voor mij en mijn moeder een 10 met een gouden griffel.
Gr. Rob en natuurlijk ook van mama Annie

Rob de Bruon
12 april 2022

Gert-Jan ontzorgt, begeleidt je zeer

Gert-Jan ontzorgt, begeleidt je zeer persoonlijk en achterhaalt op een prettige manier wat je persoonlijke wensen zijn.

Auke Kuiper
9 maart 2022

Dag Gert-Jan, Ik heb al

Dag Gert-Jan,

Ik heb al wel dankjewel gezegd, maar ik wil er nog wel een paar meer woorden aan wijden.

Ik wil je mijn oprechte en diepe dank betuigen. Jij hebt voor en samen met ons als dochters iets zo waardevols en onvergetelijks voor ons en onze mama neergezet..
Alles heb je tot in de details uitgedacht, voorbereid en uitgevoerd. Je nam alle tijd voor ons; ik had geen enkel moment het gevoel dat er tijdsdruk achter zat, terwijl dat er op momenten heus wel was. Je liet ons praten, ons eigen proces doorlopen en nam ieder van ons oprecht serieus met ons aandeel. Ik heb me gezien en gehoord gevoeld en dat vind ik bijzonder.
Je hebt een hele prettige, lichte en toch stevige energie. Je hebt tonnen aan ervaring en dat is merkbaar. Je hebt dingen voor elkaar gekregen, met respect naar alle betrokken partijen toe ☺️

Dankjewel Gert-Jan, voor alles 🙏🙏🙏

Lieve groet, Esther.

Esther Loenen
2 maart 2022

Lieve Gert-JanVoor mij was de

Lieve Gert-Jan

Voor mij was de uitvaart van onze mama en de begeleiding hierin, niet compleet geweest zonder jou.. dat zegt genoeg..

Ingrid

Ingrid Loenen
28 februari 2022

Ondanks alle verdriet geweldig begeleid

Ondanks alle verdriet geweldig begeleid en alles zo goed geregeld en een prachtig afscheid In een woord: Geweldig!

Hans Breyer
24 februari 2022

Uitvaartverzorger Gert-Jan is een hele

Uitvaartverzorger Gert-Jan is een hele vriendelijke en zeer nette man. Hoe wij het wouden zo is het ook gegaan. Zijn begeleiding en aanwezigheid is heel fijn en hij heeft ons heel goed ondersteund in het verlies van onze dochter. Wij raden hem bij iedereen aan, deze man is goud waard!!

Mariska van den brink
30 juli 2021

Gert-Jan is een zeer betrokken,

Gert-Jan is een zeer betrokken, warm en integer persoon. Gert-Jan heeft mij en de kinderen heel erg goed begeleid en heeft ons allemaal de ruimte gegeven die we nodig hadden. Ondanks de intens verdrietige omstandigheden weet Gert-Jan je een vertrouwd en geborgen gevoel te geven. De uitvaart van Rudi was heel intiem en heel erg mooi. Ook nu na de uitvaart is Gert-Jan nog erg betrokken en staat hij nog altijd voor ons klaar.

Lieve Gert-Jan dank je wel!

Anita Methorst
24 juni 2021

Zowel bij het overlijden van

Zowel bij het overlijden van onze vader, en zeer recent het overlijden van onze moeder, is Gert-Jan een grote steun voor ons geweest. We hebben met z’n allen gehuild maar ook gelachen. Gert-Jan gaf ons die ruimte en was zeer respectvol. Hij gaf ons de gelegenheid om er een liefdevol en waardig afscheid van te maken. De kleinzonen wilden graag, met fakkels, een laatste groet brengen aan oma die een fervent Ajax supporter was. Ook dit was voor Gert-Jan geen probleem. Wij hebben ook veel mooie reacties gekregen over het afscheid van onze moeder. Gert-Jan namens onze familie heel veel dank.

Familie Groen
15 juni 2021

Heel erg vriendelijk en heel

Heel erg vriendelijk en heel erg duidelijk en goede afspraken. Ik raad Gert-Jan aan iedereen aan!

Sita Van meenen
3 mei 2021

Gert-Jan en Adrie hebben ons

Gert-Jan en Adrie hebben ons heel persoonlijk begeleid met alles. Toen onze moeder overleden was kon hij gelukkig meteen langskomen. We hadden al goede ervaringen met hen bij het overlijden van de oma van mijn vrouw. Daarom waren we zeer blij dat hij ons ook kon begeleiden bij het overlijden van onze moeder. Het klikte meteen. Alles kon en niets was te gek. Top!

Karel de Rijk
30 april 2021

Dankzij Alcuon een prachtig en

Dankzij Alcuon een prachtig en intiem afscheid gehad waar we met een goed gevoel op terugkijken.

Familie Westra
16 april 2021

Het was voor ons erg

Het was voor ons erg fijn en aangenaam om met Gert-Jan van Alcuon samen te werken, de manier waarop er geluisterd werd naar de wensen van mijn moeder om afscheid te nemen van haar man, het betrekken van onze kinderen die eervol en op speelse wijze afscheid konden nemen van opa resulteerde in een warm en heel liefdevol afscheid van onze paps. Wij zijn Gert-Jan en zijn team hier enorm dankbaar voor!

Familie Van de Meene
29 maart 2021

Gert-Jan had aan een woord

Gert-Jan had aan een woord genoeg, schakelde snel en snapte direct hoe ik het afscheid van mijn vader graag zou zien (geen standaard dienst). Een warme en integere persoon. Dank voor de fijne gesprekken, ik had het niet beter kunnen treffen in deze moeilijke tijd!

Ellen de Wildt-Middelkoop
25 maart 2021

Uitvaartondernemer is zeer betrokken voor

Uitvaartondernemer is zeer betrokken voor de nabestaanden.

Familie van de Riet
24 maart 2021

Gert-Jan is een warm mens

Gert-Jan is een warm mens dat dit beroep doet vanuit zijn passie. En dat merk je. Hij is positief betrokken en persoonlijk. Zijn aanpak is uniek. Hij denkt goed mee in de mogelijkheden en in oplossingen. Alles kan. Hij heeft heel veel ervaring en helpt om van het afscheid echt iets bijzonders en persoonlijks te maken. De begeleiding op de plechtigheid doet hij ook met oprechte interesse en betrokkenheid. En dat hoor je in de dingen die hij zegt. Zijn aanpak maakte op ons en de genodigden een diepe indruk.

I. de Wit
4 februari 2021

Ondanks deze moeilijke periode met

Ondanks deze moeilijke periode met heel veel beperkingen door de Corona pandemie is het afscheid heel waardig door dhr van Bennekom verzorgd. Een heel fijn vriendelijk persoon waar we ons erg vertrouwd mee voelden. Elke vraag van ons via telefoon, mail of whatsapp werd zo spoedig mogelijk als zo niet direct beantwoordt. Al onze wensen zijn uitgevoerd. Ook het nabezoekje thuis heeft ons goed gedaan. Wij denken met veel verdriet maar met een goed gevoel aan het afscheid terug.

Elly en Monique Weldink
6 mei 2020

Gert-Jan v. Bennekom is een

Gert-Jan v. Bennekom is een erg innemend en inlevende persoonlijkheid. Hij heeft mijn zussen en ik ook deze keer weer erg fijn begeleid in een toch wel moeilijke periode van ons leven. Heeft tijdens het proces voldoende tijd voor een lach en een traan. Was erg goed in staat om ons eerst werkzaamheden uit te leggen en daarna te laten uitvoeren c.q. zelf te doen, daar waar het toch wel erg delicate werkzaamheden waren. Terwijl wij er met zijn vijven bovenop stonden te kijken. Ook hier weer alle rust. Na afloop van de gehele periode hebben wij afgesloten met de woorden het waren toch fijne dagen ook al om dit zo met allen te mogen doen. Ik zal Gert-Jan zeker aanraden als dat ter sprake komt. Nogmaals GJ heel hartelijk dank

Familie Wezendonk
26 maart 2020

Gert-Jan, heel hartelijk dank voor

Gert-Jan, heel hartelijk dank voor jouw empathische begeleiding!

Maria Kathrein
21 februari 2020

Gert-Jan, de eigenaar van Alcuon

Gert-Jan, de eigenaar van Alcuon Uitvaartzorg, heeft ons op een persoonlijke integere wijze geholpen in de dagen na het overlijden. Tot en met de uitvaart en daarna. Hij gaf waardevolle adviezen zonder een eigen mening op te leggen. Zijn begeleiding bij de begrafenis was persoonlijk en gaf ons een warm gevoel. Heel bijzonder was de schitterende oldtimer rouwwagen en we hoefden er niet eens extra voor te betalen. Gert-Jan enorm bedankt! Dankzij jou kijken wij terug op een warm en persoonlijk afscheid van onze moeder.

W.M. Stenfert
29 januari 2020

Gert-Jan van Bennekom is vanaf

Gert-Jan van Bennekom is vanaf moment 1 oprecht betrokken bij een uitvaart, is iemand die tot in de kleinste details er voor zorgt dat het persoonlijk is. Gert-Jan heeft ons bij verschillende uitvaarten bijgestaan, uitvaarten die heel divers waren, maar altijd hebben wij kunnen terugkijken op een mooie persoonlijke uitvaart. Dit alles geldt niet alleen voor Gert-Jan maar zeer zeker ook voor zijn medewerkers.

Mirjam van den Essenburg - van den Hoek
29 januari 2020

Het was een waardevol afscheid.

Het was een waardevol afscheid. Mijn echtgenoot had alles duidelijk op papier gezet hoe hij het wilde hebben en meneer van Bennekom heeft hier duidelijk op in gespeeld. Ik had nog nooit te maken gehad met een uitvaart regelen maar meneer heeft alle touwtjes uit handen genomen zodat wij als gezin alles rustig konden verwerken. Ook was het erg fijn dat meneer van Bennekom met ons meedacht zodat wij het tot een mooie persoonlijke uitvaart konden maken. Het leuke was mijn man was gek op frikandellen en de heer van Bennekom kwam dan ook met het idee om geen natte cake te geven maar om iedereen een frikandel te geven en iedereen haalde door deze frikandel mooie herinneringen op van mijn man. En ik beveel de heer van Bennekom van harte bij echt iedereen aan.

-
29 januari 2020

Het gezicht van Alcuon Uitvaartzorg

Het gezicht van Alcuon Uitvaartzorg is de heer Gert-Jan van Bennekom (eigenaar) waarbij ik niet anders kan zeggen dat in alles Alcuon mijn verwachtingen heeft overtroffen. Professioneel, uitmuntende service, stijlvol, warm en zeer persoonlijk. Ik kan Alcon Uitvaartzorg van harte aanbevelen indien een dierbare overleden is en een uitvaart tot in detail verzorgt dient te worden.

Dhr. J.E. van Overbeek
4 november 2019

Alcuon (Gertjan van Bennekom) is

Alcuon (Gert-Jan van Bennekom) is een betrokken uitvaartondernemer, die de tijd neemt om te luisteren en daardoor de uitvaart zo te regelen dat het helemaal past bij de persoon. Ook kleine kinderen een ”rol” geven en betrekken bij de uitvaart was super!! Niets anders dan lof!

Jorrit en Irene Ederveen
4 november 2019

Beste medewerkers, daar de beoordeling

Beste medewerkers, daar de beoordeling bij het keurmerk “Persoonlijke Uitvaart” en “Kwaliteitsuitvaartverzorger” voor mij verlopen is , wil ik wel even zeggen dat Alcuon een vette waardering krijgt van mij!
Zij zijn persoonlijk en goed verzorgt.
Ook na de begrafenis hebben wij nog een goed contact. Zij verdienen een 12!

Gerda Reijne
18 juli 2019

Warme persoonlijkheid – helder in

Warme persoonlijkheid – helder in zijn afspraken – doet wat hij zegt en wat er is afgesproken.

De heer B. Lubbers
16 juli 2019

Zeer betrokken uitvaartondernemer. Geeft uitstekend

Zeer betrokken uitvaartondernemer. Geeft uitstekend advies en laat de familie beslissen. Zonder meer erg tevreden.

Familie Nieboer
13 mei 2019

Goede persoonlijke kwaliteiten; ruime ervaring,

Goede persoonlijke kwaliteiten; ruime ervaring, goede luisteraar en vakkundig. Open en oprecht bereid te luisteren naar feed back om oorzaken te vinden bij verbeterpunten. Heeft kwaliteit hoog in ’t vaandel.

L. Kruiswijk-Versluis
21 maart 2019

Niks anders dan goeds kan

Niks anders dan goeds kan ik en mijn familie uitspreken over Alcuon Uitvaartzorg. Gert-Jan en zijn medewerkers staan de mensen zo goed bij. Heb het zelf ervaren met Alcuon en ben heel erg tevreden en zal anderen Alcuon zeker aanbevelen. Bedankt voor de goede zorg.

R. Spies
15 maart 2019

Bedankt voor de wijze hoe

Bedankt voor de wijze hoe de uitvaart van Imelda tot een zeer persoonlijk gebeuren is geworden voor mij, de kinderen en kleinkinderen. Evenzo voor de broers en zussen. De zeer grote belangstelling heeft mij goed gedaan en toch is het zeer persoonlijk gebleven, Gert Jan, bedankt hiervoor.

H. Tromp
15 maart 2019

Gert Jan heeft bij ons zorg uit handen genomen

Gert Jan heeft bij ons veel zorg uit handen genomen zodat wij nog maximaal konden genieten van de laatste momenten met onze moeder. Hij heeft geweldig werk geleverd en we zijn hem zeer dankbaar voor de mooie uitvaart .

Norbert van Doorn
13 maart 2019

Van begin tot eind en

Van begin tot eind en nog na de uitvaart goede persoonlijke begeleiding. Echt zeer klantvriendelijk. Alles is bespreekbaar. Goede advies. Echt een aanrader!!

Familie van Ravenswaaij
7 januari 2019

De uitvaart van mijn man

De uitvaart van mijn man was een bijzondere en een veel omvattende uitvaart. Vanaf het begin heeft Gert-Jan intens meegedacht en zich ingezet om deze uitvaart tot onze tevredenheid te regelen. Niets was teveel voor hem. Wij zijn hem dan ook erg dankbaar en blij dat wij voor Alcuon gekozen hebben.

Driebergen-Rijsenburg
7 januari 2019

Alcuon is een pro-actieve uitvaartverzorger

Alcuon is een pro-actieve uitvaartverzorger die ons zeer goed begeleid heeft. Wij bevelen Alcuon van harte aan.

Y. C. Stadt
15 juni 2018

Gert-Jan is een zeer bevlogen

Gert-Jan is een zeer bevlogen man met een heel fijn gevoel voor emotie en persoonlijkheid.

Mirjam van den Essenburg
5 juni 2018

Vriendelijke vakman die alle zorgen

Vriendelijke vakman die alle zorgen uit handen neemt. Steekt zeer veel tijd in persoonlijk contact met de nabestaanden.

Familie Haalboom
5 april 2018

Gert-Jan van Bennekom is in

Gert-Jan van Bennekom is in staat om in zeer korte tijd een passende uitvaart te verzorgen.Het is een gave om met de aanwezige familie een gesprek op gang te krijgen waarin ieder individu zich vrij voelt om hardop na te denken wat zijn/haar moeder,oma heeft betekend. Gert-Jan komt met nieuwe ideeën waar we enthousiast van werden.De hele organisatie was perfect. Er is openheid over de te maken kosten.We hebben ons enorm gesteund gevoeld. Het afscheid had niet beter kunnen zijn.

Frits Renshof
18 maart 2018

Uitvaartondernemer was zeer correct in

Uitvaartondernemer was zeer correct in de omgang, kon zich goed verplaatsen in een voor ons moeilijke tijd. De afspraken worden op tijd en met veel precisie door hem gemaakt en werden door de uitvaartondernemer snel en op een prettige manier uitgevoerd. Hij creëerde met ons een persoonlijke band, wat de uitvaart ten goede kwam. Ik zal hem ten alle tijden bij anderen aanbevelen, het kon niet beter!

Robert van der Kruit
17 maart 2018

Ik had het gevoel dat

Ik had het gevoel dat hij mij door en door kende en dat was fijn. Ook voor mijn zoontje heeft hij alles gedaan en hem er ook echt bij betrokken. Kwam met goede ideeën. Ook na de uitvaart hebben we wekelijks contact met elkaar. Regelt een hoop dingen na de uitvaart. In 1 woord fantastisch!

Marleen
23 december 2017

Gert-Jan zijn steun, kennis en

Gert-Jan zijn steun, kennis en medeleven voor ons hele gezin is als een warme deken ervaren. Mede door zijn ideeën is het een hele persoonlijke, warme uitvaart geworden.

Famillie van Brummelen
18 november 2017

Een zeer persoonlijke uitvaart, met

Een zeer persoonlijke uitvaart, met veel zorg voor details, en zeer goed geregeld. Een uitstekende uitvaartleider.

Mevrouw C.J. Bakker-Dammers
15 oktober 2017

Magnifiek! Een warm bad noem

Magnifiek! Een warm bad noem je dat ! Heel persoonlijk meelevend, meedenkend en ondersteunend in alles.

Zeer persoonlijk, betrokken en gedreven.

C. Wijnholds-Bos
2 september 2017

“Je hebt maar één kans

“Je hebt maar één kans om het goed te doen… dus we doen het zoals jíj het wenst”

Dankzij deze overtuiging en de geweldige inzet en betrokkenheid van Gert-Jan heb ik
het mooist denkbare afscheid van mijn geweldige vrouw kunnen realiseren.
Nogal afwijkend van de norm… maar geheel passend bij haar leven.

Mijn laatste kans het goed te doen.

Gertjan,
Dank je wel.

Jos van Oosterhout
12 juni 2017