Uw uitvaart vooraf regelen

Er kan een moment in uw leven komen, dat u de behoefte heeft om vast te leggen hoe uw afscheid eruit moet zien. Alcuon kan met u vooruitblikken, ondersteund door laatste-wens-boekjes. Na invulling zal het boekje voor de uitvaartbegeleider en de nabestaanden een leidraad vormen voor de afscheidsceremonie die u voor ogen heeft. Schroom niet om Alcuon geheel vrijblijvend te benaderen.

Wilt u hierover meer weten, belt u ons gerust voor een vrijblijvende afspraak. Alcuon werkt o.a. samen met Nuvema-uitvaartverzekeringen voor een uitvaart en budget op maat. Zij zijn door de consumentenbond benoemd tot een goede keus als u voor kwaliteit gaat. Ook beschikken wij over laatste-wens-boekjes. Deze kunt u geheel vrijblijvend en kosteloos bij ons opvragen. Vindt u het prettiger om alles in een persoonlijk gesprek in te vullen, dan zijn wij graag bereid u te bezoeken.

Uitvaartverzekering

Wat kost een uitvaart in de regio van Zeist, de Utrechtse Heuvelrug, Bunnik of Odijk

Elke begrafenis of crematie is anders. Een uitvaart in midden Nederland kost nu eenmaal niet hetzelfde als in Amsterdam. Uit ervaring weet Alcuon Uitvaartzorg dat het verstandig is om van tevoren na te denken over de uitvaart, en ook hoe deze betaalt moet worden. Een uitvaartverzekering kan dan een goede en interessante oplossing zijn.

Bij Alcuon geven we elk jaar onze prijzen door aan uitvaartverzekeraar Nuvema. Voor mensen uit midden Nederland wordt een uitvaartverzekering van Nuvema dan ook gebaseerd op onze prijzen en diensten. Op deze manier sluit de polis helemaal aan bij de persoonlijke wensen en betalen verzekerden niet te veel.

Uitvaartverzekering van Nuvema een “goede keus”

De kosten van een uitvaart hangen vooral van de persoonlijke uitvaartwensen af. Wat voor kist moet er zijn? Hoeveel bloemen? En hoeveel mensen verwachten we? Maar daarnaast zijn ook de lokale kosten belangrijk.

Premie berekenen

Bij Nuvema kunt ook u vrijblijvend een premie van een uitvaartverzekering berekenen. De Consumentenbond adviseerde in haar gids van januari 2014 te letten op zaken als de looptijd, soort verzekering, keuzevrijheid van uitvaartverzorger en de premie. De natura uitvaartverzekering van Nuvema noemde ze hierbij “een goede keus als je voor kwaliteit gaat”. Daarnaast blijkt Nuvema bij vergelijkingen vaak een goedkope uitvaartverzekering te zijn.