Rouwvervoer

Alcuon Uitvaartzorg is in het bezit van een exclusieve rouwwagen. Wel te verstaan een Daimler DS420 hearse, deze auto komt overeen met rouwwagen waarmee Lady Diana uit Engeland naar haar rustplaats is gebracht. Deze auto is in geheel originele staat. Een statige wagen zonder opsmuk. Wat zeker het vernoemen waard is dat er voor de nabestaanden de mogelijkheid bestaat om mee te rijden met hun dierbare. Achter de voorbank zit namelijk zowel links als rechts een comfortabele stoel.

Daarnaast rijden wij ook met een blauwe Cadillac rouwwagen. Andere mogelijkheden zijn er uiteraard ook. Deze hoeft niet zwart of grijs te zijn, maar donkerblauw of bordeauxrood en wit behoren ook tot de mogelijkheden. Hierdoor krijgt uw dierbare ook onderweg het respect wat hij of zij verdiend. Natuurlijk ook zijn andere vervoersmiddelen altijd bespreekbaar.

 

Cadillac rouwauto
In onze visie hebben wij de mening dat een overledene altijd met respect verplaatst mag worden. Daarom gebruiken wij deze donkerblauwe Cadillac bij de informele momenten als op de dag van de uitvaart. Bij ons wordt niemand in een bestelbus vervoert.
« van 12 »